Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018


Πώς να χρησιμοποιήσετε τον ορό του προσώπου
Ορός - ένα μοναδικό εργαλείο.






Βοηθά στην ενισχυση της καθημερινης  φροντίδας, για γρήγορο και σταθερο αποτελεσμα !
Μην αγνοείτε αυτή τη θεραπεία! Δεν είναι περίεργο ότι οι οροί ονομάζονται ελιξίρια. Συνδυάστε τα για βέλτιστα αποτελέσματα.

Συμπυκνώματα, αποστάγματα, ελιξίρια, αμπούλες χωρίς ένεση: όλα αυτά τα προϊόντα εμπίπτουν στην κατηγορία "ορός".
 Ας μάθουμε τι είναι και πώς να χρησιμοποιήσουμε σωστά τον ορό για το πρόσωπο, προκειμένου να επιτύχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα στην φροντίδα του δέρματος.
Πολλοί άνθρωποι παραμελούν αυτό το προϊόν, θεωρώντας το ένα πρόσθετο (δηλαδή κατι που δεν είναι απαραίτητο να το χρησιμοποιήσουμε) και αρκετά ακριβό. 

Αλλά δεν είναι. Αυτο το (πρόσθετο)  προϊόν ονομάζεται ορός επειδή συμπληρώνει και ενισχύει την δραση της βασικής φροντίδας.
 Και δεν είναι ακριβό αν υπολογίσουμε την υψηλή συγκέντρωση των πολύτιμων συστατικών και την μικρη ποσότητα που θα χρειαστούμε καθε φορα.

Λειτουργίες ορού
·         Αυξήστε την αποτελεσματικότητα της βασικής φροντιδας .
·         Ο ορός είναι ένα προϊόν εντατικής δράσης, που περιέχει τα κύρια συστατικά των προϊόντων, σε υψηλές συγκεντρώσεις. 
·         Μπορεί επίσης να εμπλουτιστεί με άλλα δραστικά συστατικά για την ενίσχυση των ιδιοτήτων του. 
·         Για παράδειγμα, όλα τα προϊόντα RICHE CRÈME περιλαμβάνουν 30 Πολύτιμα ελαια και 1000 Τριαντάφυλλα σε διάφορες συγκεντρώσεις (προϊόντα καθαρισμού λιγότερο, κρέμες - περισσότερα). Ο ορός RICHE CRÈME είναι ένα 100% φυτικό λάδι στο οποίο αυτά τα συστατικά φτάνουν στο μέγιστο.
Χρησιμοποιώντας μια κρέμα + ορό, θα δείτε τις επιθυμητές αλλαγές στην κατάσταση του δέρματος πολύ πιο γρήγορα και το αποτέλεσμα θα διατηρηθεί πολύ περισσότερο.
·         Συμπλήρωμα στη βασική φροντίδα . Η μοναδικότητα των ορών είναι επίσης το γεγονός ότι μπορούν να συνδυαστούν με προϊόντα διαφορετικα, Προκειμένου να η βασική σας φροντίδα να ενισχυθει με μια πρόσθετη δράση.




Π.Χ. Έχετε ένα Πορωδες , αλλά αφυδατωμένο δέρμα ; 
 Είναι απαραίτητο να του δωσετε βαθιά υγρασία, να περιορίσετε τους διευρυμένους πόρους, εξισορροπώντας τους σμηγματογόνους αδένες. 
Πώς είναι δυνατόν αυτό; Χρησιμοποιήστε Ενυδατική HYDRA VEGETAL 48 ωρών για full Ενυδατωση ως κύρια θεραπεία και εφαρμόστε τον Ορρό  από την σειρά SEBO VEGETAL κάτω από την κρεμα  για την σύσφιξη των πόρων . Έτσι, και τα δύο προβλήματα θα λυθούν.








Χρησιμοποιείτε φροντίδα κατά της γήρανσης , για παράδειγμα, τη σειρά SÉRUM VÉGÉTAL Λαμψης  για τις πρώτες ρυτίδες ή την πιο εντατική φροντίδα τουANTI-AGE GLOBAL ; Προσθέστε την ημερα  τον ορο διπλής ενέργειας - αποκατάσταση + προστασία Elixir Jeunesse . Έχει αποτοξινωτικό αποτέλεσμα και προστατεύει το δέρμα από τις επιπτώσεις των αρνητικών περιβαλλοντικών παραγόντων κατά τη διάρκεια της ημέρας.
 Το βράδυ, χρησιμοποιήστε τον ορό από την κύρια Θεραπεια σας.Ένας τέτοιος συνδυασμός θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε όλες τις ανάγκες σας  ταυτόχρονα.


Πώς να εφαρμόσετε τον ορό στο πρόσωπο
Ο ορός, όπως και άλλα προϊόντα φροντίδας, πρέπει να εφαρμόζεται σε απολυτα  καθαρο δέρμα αποφεύγοντας το περίγραμμα των ματιών , με ελαφρύ μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
 Μην ξεχνάτε τον λαιμό , ο οποίος χρειάζεται επίσης ενυδάτωση, τροφή και προστασία. Άλλωστε  είναι ο λαιμός που μαρτυρά την ηλικία μας!
Χρησιμοποιήστε τον ορό δύο φορές την ημέρα πριν εφαρμόσετε την κρέμα. 
Έχει μια ελαφριά υφή, μην φοβάστε δεν ‘’επιβαρυνεται " το δέρμα, χρησιμοποιώντας πολλά προϊόντα την ίδια στιγμή.
ΆΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ Yves Rocher  ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΙΚΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ-
ΑΠΟΡΡΟΦΏΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΜΟΙΏΝΟΝΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
Ολα τα προιοντα μας με εκπτωση  εδω http://www.yvesrocher.gr/flash/#page=35
Επικοινωνησε μαζι μας https://beautyplant-yr9.webnode.gr/epikoinonia/
Δεσποινα Καρυπιδου 
Vice President ΥR


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξεχάστε τους Μαύρους Κύκλους!

Να το παραδεχτούμε, οι περισσότερες από εμάς έπρεπε να ασχοληθούμε με μαύρους κύκλους σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, καθώς και α...