Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Τρία στάδια φροντίδας του δέρματος το χειμώνα

Γνωρίζατε ότι με την αλλαγή της εποχής, το δέρμα χρειάζεται επίσης να αλλάξει; Για να εξασφαλίσετε την άνεση του δέρματος κατά την περίοδο του κρυου τον χειμώνα, ακολουθήστε τις συστάσεις μας!

                              Όλα είναι εύκολα! Λέξεις-κλειδιά: διατροφή, ενυδάτωση και απολέπιση.


Γιατί το δέρμα χρειάζεται "ειδική χειμερινή φροντίδα";

Γιατί ο χειμώνας δεν είναι σαν το καλοκαίρι! Το καλοκαίρι, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μια ενυδατική κρέμα με SPF για προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία κατά τη διάρκεια της ημέρας και ένα κλασικό moisturizer το βράδυ.
Το χειμώνα, η επιδερμίδα χρειάζεται να αλλάξει υπό την επίδραση εξωτερικών παραγόντων όπως το κρύο και ο άνεμος, γεγονός που την καθιστά ευάλωτη.Χωρίς ειδική κρέμα, το δέρμα μπορεί να παρουσιάσει μια αίσθηση ξηρότητας και ασφυξίας. 
Ως εκ τούτου, πρέπει να ενυδατωθεί εντατικά και να επιβραδύνει τη φυσική διαδικασία αυτο-απολέπισης.


Τρία στάδια φροντίδας για την προστασία του δέρματος και τη διατήρηση της ομορφιάς και της υγείας του το χειμώνα!

1 / Απαλό και λιγότερο συχνό Πιλινγκ
Λαμβάνοντας υπόψη ότι το δέρμα είναι ήδη εκτεθειμένο στις σκληρές κλιματολογικές συνθήκες το χειμώνα, το ξεφλούδισμα πρέπει να είναι πολύ μαλακό χρησιμοποιώντας gommage με μικρά λειαντικά σωματίδια.
 Η συχνότητα χρήσης του gommage θα πρέπει επίσης να μειωθεί: εάν το καλοκαίρι κάνατε μέχρι δύο φλούδες την εβδομάδα, το χειμώνα είναι αρκετή μία φορά κάθε δύο εβδομάδες. Και θα έχετε περισσότερο χρόνο για να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές!



 2 / Ενυδάτωση - ναι! Αλλά πώς;
Το χειμώνα, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στη σύνθεση της ενυδατικής κρέμας.Προτιμήστε τις διατροφικές φόρμουλες με φυτικά έλαια για διάφορους λόγους:
- αφενός, οι κρέμες αυτές αποτελούν εμπόδιο κατά της έκθεσης στο περιβάλλον ·
- από την άλλη πλευρά, συμβάλλουν στη συγκράτηση της υγρασίας στην επιδερμίδα. Για παράδειγμα, εάν το καλοκαίρι χρησιμοποιείτε κρέμα γέλης για να ενυδατώσετε το δέρμα σας, τότε το χειμώνα είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια κρέμα με πλούσια υφή. Δοκιμάστε το!
Πρόσθετες συμβουλές: Η βαθιά διατροφή και η ενυδάτωση του δέρματος θα σας δώσουν μια μάσκα! Επαναφέρουν αμέσως τη λάμψη, βελτιώνουν την κατάσταση του δέρματος και γίνονται απαραίτητα μέσα φροντίδας το χειμώνα. 
Επιλέξτε μάσκες ενυδάτωσης, για παράδειγμα, Ενυδατική μάσκα προσώπου με χυμό Agave . Μαλακό, εύπλαστο δέρμα και αίσθηση άνεσης εγγυημένα!


3 / Οχι πολυ ζεστό νερό


Το χειμώνα, έχετε την επιθυμία: επιστρέφοντας στο σπίτι, να κάνετε στον εαυτό σας ζεστό τσάι και, oh! κάτω από το ντους για να ζεσταθεί. 
Σας φαίνεται ότι έτσι μπορείτε να χαλαρώσετε καλύτερα, αλλά το δέρμα δεν το σκέφτεται. Είναι απαραίτητο να παρακολουθείται η θερμοκρασία του νερού .
Στην πραγματικότητα, το πολύ ζεστό νερό στεγνώνει το δέρμα και διεγείρει την παραγωγή σμήγματος, προκαλώντας ερεθισμό και ακόμη και την εμφάνιση των ρυτίδων. Επομένως, πάρτε ένα ζεστό, όχι Καυτο, ντους και μην τρίβετε το δέρμα δυνατα. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας προσεκτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξεχάστε τους Μαύρους Κύκλους!

Να το παραδεχτούμε, οι περισσότερες από εμάς έπρεπε να ασχοληθούμε με μαύρους κύκλους σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, καθώς και α...