Συμβουλες ομορφιας

Υπάρχει τρόπος να φύγουν οι πανάδες;
Τα αίτια. Οι ορμονικές διαταραχές, η κληρονομικότητα, η απόχρωση της επιδερμίδας, συγκεκριμένες φαρμακευτικές αγωγές , το στρες , σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, αλλά και το φύλο- έχει υπολογιστεί ότι το 90% των περιπτώσεων αφορά σε γυναίκες- με την αρωγή, εννοείται , του ήλιου είναι οι αιτίες για την εμφάνιση μελάσματος, όπως είναι η επιστημονική ονομασία των πανάδων.

Πως δημιουργούνται. Όταν η επιδερμίδα εκτίθεται στον ήλιο τα μελανοκύτταρα , τα οποία βρίσκονται στις βαθύτερες στιβάδες, ενεργοποιούνται και παράγουν μελανίνη που διοχετεύεται στα υπόλοιπα κύτταρα με στόχο την προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Στην ουσία το μαύρισμα είναι ένας μηχανισμός αυτοπροστασίας της επιδερμίδας . Στο πέρασμα του χρόνου η λειτουργία των μελανοκυττάρων, εξαιτίας πολλών και αδιευκρίνιστων παραγόντων απορρυθμίζεται, με αποτέλεσμα την υπερπαραγωγή αλλά και τη μη ορθή κατανομή μελανίνης στην επιφανειακή στιβάδα. Το παραπάνω εμείς το αντιλαμβανόμαστε με την εμφάνιση των κηλίδων στο πρόσωπο, τα μάτια και τα χέρια, τα σημεία, δηλαδή, που είναι περισσότερο εκτεθιμένα στον ήλιο.

Ποια η διαφορά ανάμεσα στις κηλίδες και τις πανάδες. Οι κηλίδες σχηματίζονται στην επιφανειακή, κυρίως, στιβάδα ενώ οι πανάδες που δημιουργούνται στις βαθύτερες στιβάδες είναι βλάβες του δέρματος και έχουν πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση.
Πως αντιμετωπίζονται. Η επαρκής και καθημερινή αντιηλιακή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για να προλάβετε τις πανάδες, ιδιαίτερα, όταν συντρέχουν οι παραπάνω λόγοι, βλέπε ορμονικές διαταραχές -όπως κατά την περίοδο της κλιμακτηρίου- ή φωτοευαισθησία με αφορμή συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή. Η απολέπιση και η καθημερινή φροντίδα με τις εξειδικευμένες συνθέσεις- τα λευκαντικά προϊόντα - μπορούν να βοηθήσουν όσο οι κηλίδες είναι στην αρχική τους φάση. Δεν τις εξαφανίζουν , τις απαλύνουν και βελτιώνουν το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι οχυρώνουν την επιδερμίδα- κυρίως χάρη στους αντιοξειδωτικούς παράγοντες που περιέχουν- κι έτσι την προστατεύουν από τη δημιουργία νέων.
Πηγη : Αντωνία Θωμοπούλου

Αν θελετε πραγματικά αποτελέσματα για δυσχρωμιες ,κηλίδες ,θαμπάδα
             White Botanikal
Ολοκληρωμένη λευκαντική σειρά με δείκτη  προστασίας 30

Περιέχει
 Γλυκόριζα και λευκό λούπινο! 
Ένα πανίσχυρο φυτικό σύμπλεγμα που προσφέρει:
λάμψη, φωτεινότητα λείανση και προστασία στο δέρμα σας.
Με την μοναδικη κρεμα ματιων ειδική για μαύρους κύκλους 
Καλημέρα φιλοι μου !!!!
Η συμβουλή της ημέρας αφορά ενα μεγάλο ποσοστό γυναικών !!!!!! Ελπίζω οι φιλες της σελίδας να μην ανήκουν σε αυτό !!

Μήπως βαριέσαι να καθαρίζεις επιμελώς το πρόσωπό σου; Να θυμάσαι ότι τα κατάλοιπα του μακιγιάζ ,και η σκόνη του περιβάλλοντος ,εμποδίζουν τη σωστή δράση της υπόλοιπης φροντίδας.
Η αποτελεσματική φροντίδα και αντιγήρανση ξεκινά πάντα από ένα σωστό καθαρισμό.
Συνήθως οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να ενημερώνονται για τα εξειδικευμένα προϊόντα φροντίδας, αλλά πολύ λίγες προσέχουν τον καλό καθαρισμό της επιδερμίδας τους, ιδιαίτερα το σωστό ντεμακιγιάζ.
Αυτό που οι περισσότερες δεν αντιλαμβάνονται είναι ότι κανένα προϊόν φροντίδας δεν θα προσφέρει την ευεργετική δράση του, εάν έχει να αντιμετωπίσει πάνω στην επιδερμίδα ένα στρώμα από σκόνη και μακιγιάζ . Γι αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η προετοιμασια του δερματος για να δεχτει το προιον. Τότε μόνο σε κάθε πρωινό ξύπνημα το πρόσωπό σου θα δείχνει καθαρό και λαμπερό.
1) Καθαρίστε
2) Ανανεώστε
3) Δώστε λάμψη στο πρόσωπο σας
Με τα προϊόντα καθαρισμού που περιέχουν
3 αποτοξινωτικα τσάγια για να εξαφανίζουν την κούραση απο το πρόσωπο σας !!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

6+1 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ !!

Όπως γνωρίζουμε, ένα όμορφο δέρμα είναι ένα καλά ενυδατωμένο δέρμα.  Ναι αλλά πότε;  Πώς;  Γιατί;  Η Virginie Couturaud, Διευθύντρια Επιστη...