Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015

ΚΑΛΗ Μ. ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Καλημερούδια Αγάπες μου !!
Το σημερινό μας θέμα είναι ο ΉΛΙΟΣ !!
                             ΦΙΛΟΣ & ΕΧΘΡΟΣ 
Οσο και να προσπαθεί να μας πείσει για το αντίθετο ο καιρός ,
η άνοιξη ήρθε και ο ήλιος ειναι σίγουρο οτι κάποια στιγμή θα δώσει το παρών !!
Όμορφος ,Λαμπερός , αλλά και επικίνδυνος αν δεν προσέξουμε !!
Για να δούμε λοιπόν τι μπορούμε να μάθουμε για τις ιδιότητες του!
Επικοινωνια  

Yves Rocher Debbie de beaute

 Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε για να ελαχιστοποιήσετε αυτές τις επιβλαβείς συνέπειες και να απολαύσετε τον ήλιο. Εδώ θα βρείτε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν.
• Να φοράτε αντηλιακό που σας προστατεύει από τις ακτίνες UVA και UVB. Ένα υψηλό SPF δεν είναι αρκετό, δεδομένου ότι αυτό σημαίνει πως προστατεύεστε μόνο από την UVB. Διαβάστε τις ετικέτες των προϊόντων προσεκτικά για να βεβαιωθείτε ότι προστατεύεστε επίσης και από τις ακτίνες UVA.
 • Εφαρμόστε ξανά αντηλιακό συχνά. To αντηλιακό δεν μπορεί να σας προστατέψει όλη την ημέρα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Έτσι να το ανανεώνετε συχνά, ιδιαίτερα αν κολυμπάτε, ιδρώνετε ή ασκείστε πολύ..
• Δώστε στα μωρά και στα παιδιά την επιπλέον προστασία που χρειάζονται. Το δέρμα τους είναι πιο λεπτό και δεν είναι σε θέση να επισκευάσει οποιαδήποτε βλάβη σε σχέση με το δέρμα των ενηλίκων, για αυτό βεβαιωθείτε ότι φοράνε πάντα ένα πολύ υψηλής προστασίας αντιηλιακό, το οποίο δεν θα ερεθίσει το ευαίσθητο δέρμα τους. Επιπλέον, τα μωρά θα πρέπει να προστατεύονται με κάθε μέσο, συμπεριλαμβανομένου ενός καπέλου, και να φυλάσσονται μακριά από το ηλιακό φως."


Πηγη :Αντιγόνη Καπετανου  αισθητικός της εταιριαςYves Rocher 
Πατήστε τον συνδεσμο και ελατε στον ομορφο φυτικο κοσμο στον κοσμο της Yves Rocher  http://yves-rocher-thessaloniki.webnode.gr/επικοινωνία/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πραγματική βόμβα βιταμινών και αντιοξειδωτικών, που θα σας χαρίσει ενέργεια.

Detox Green Smoothie Μια πραγματική βόμβα βιταμινών και αντιοξειδωτικών, που θα σας χαρίσει  ενέργεια. Για τη συνταγή μου smoot...