Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015

ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΡΒΟΥΑΡΙΟ


                  SERUM VEGETAL
H Yves Rocher εγκαινιάζει μια νέα σειρά από θεραπείες κατά των ρυτίδων ,χρησιμοποιώντας το φυτό  Mesembryanthemum crystallinum
       ή          
<<   ΦΥΤΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ  >>
Ένα φυτό που αφομοιώνεται από το δέρμα 100%

Μάθετε περισσότερα για την αφομοίωση
Το δέρμα είναι ένα έξυπνο όργανο που αποφασίζει να αφήσει να περάσει μέσα του ότι είναι ενεργό. Αυτό ονομάζεται αφομοίωση. Αλλά τι είδους στοιχεία αφήνει;
Απλά μόνο όποια  αναγνωρίζει! Υπάρχει μια κοινή καταγωγή των φυτών με το δέρμα .. Έχουν  πολλούς όμοιους  μηχανισμούς, όπως η ενέργεια, την ανάπτυξη, την επισκευή ... Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα φυτό είναι πιο αποτελεσματικό στο δέρμα.
Για να επιτευχθεί η αφομοίωση των φυτικών δραστικών συστατικών, στο Τμήμα Έρευνας  Yves Rocher δημιουργήθηκε η ΝΑΤ τεχνολογία  (Φυσική Τεχνολογία  Αφομοίωσης).


 Το φυτό της ζωής
Προέρχεται από τις ερημικές περιοχές της νότιας Αφρικής και ονομάζεται «φυτό της ζωής», επειδή προσαρμόζεται στις πιο ακραίες συνθήκες και είναι ανθεκτικό  σε όλες! Αυτό οφείλεται στον απίστευτο  γενετικό χάρτη του. Άλλα φυτά Έχουν  κατά μέσο όρο 2 σετ χρωμοσωμάτων, Το φυτό της ζωής έχει μέχρι 128!

Από το 2008, η Yves Rocher  καλλιεργεί το  φυτό της ζωής, στη δική τους γη στο  La Gacilly στη Βρετάνη. Η συγκομιδή γίνεται τον Ιούλιο και στη συνέχεια γρήγορα σε επεξεργασία για να ακολουθήσει μια ειδική   διαδικασία εκχύλισης. Τα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου είναι πολυάριθμα: - καμία αποικοδόμηση των δραστικών μορίων - εντελώς φυσική διαδικασία: δεν προστίθεται διαλύτης !!!

Οι Εμπειρογνώμονες της  Yves Rocher  ενδιαφέρονται για την καρδιά των κυττάρων του δέρματος, έτσι ώστε το κέντρο ελέγχου να Τονωθεί με στόχο την ενεργοποίηση  όλων των μηχανισμών του δέρματος. Η μέθοδος αυτή  είναι εντελώς νέα  στο χώρο των καλλυντικών και ήταν το αντικείμενο των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που κατατίθενται από την Yves Rocher


Η νέα  σειρά θεραπειών SERUM VEGETAL   Yves Rocher στοχεύει σε όλους τους τύπους ρυτίδων για όλους τους τύπους δέρματος

Η Yves Rocher  SERUM VEGETAL έρχεται σε 3 εκδόσεις, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε γυναίκας, τη φωτεινότητα, τη σταθερότητα και το LIFTING αποτέλεσμα.

Wrinkle & Σύσφιξη: με κομμι ακακίας για να διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος
Φυτικά & Ανυψωτικά Wrinkle Serum: με εκχύλισμα Ιπποφαές που ενισχύει τη σύνθεση της ελαστίνης και να ανασυντάσσει το οβάλ του πρόσωπο !!
Μοναδική Φροντίδα θα προσφέρεται μέρα και νύχτα, με το roll-on ματιών, αλλά και συμπληρωματικά προϊόντα, όπως μια κρέμα ΒΒ, ορός, τα μάτια και τα χείλη προϊόντα αφαίρεσης μακιγιάζ και μια μάσκα.
Φυσικά  κάθε θεραπεία δίνει αποτελέσματα αν γίνεται σωστή εφαρμογή και  σε βάθος χρόνουΘέλετε και  τις καλές ειδήσεις για το περιβάλλον ???
Η Yves Rocher εγκαινιάζει ένα νέο γυάλινο βάζο ανακυκλώσιμο .. 100% οικολογικού σχεδιασμού !!!!!!

Καλό Σαββατοκύριακο, φιλιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

6+1 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ !!

Όπως γνωρίζουμε, ένα όμορφο δέρμα είναι ένα καλά ενυδατωμένο δέρμα.  Ναι αλλά πότε;  Πώς;  Γιατί;  Η Virginie Couturaud, Διευθύντρια Επιστη...