Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Πως θα προετοιμάσετε το δέρμα σας για το φθινόπωρο !!!!

Αγάπες μου καλη σας μερα !!!
Καλο μηνα να εχουμε και ενα ομορφο φθινόπωρο !!!
Δεν ξερω αν σας έλειψα , έμενα μου έχετε λειψει πολυ ....
Με πολλες πολλες συμβουλες ,ευκαιριες ,εκπτωσεις και ΔΩΡΑ ,
θα καλωσορισουμε το Σεπτέμβριο .... Και ξεκινάμε
              Πως θα προετοιμάσετε το δέρμα σας για το φθινόπωρο !!!!
Tο φθινόπωρο είναι και πάλι εδώ  . Σύντομα   τα καλοκαιρινά  ρούχα  θα μπουν πίσω στην ντουλάπα και θα  προετοιμαστούμε για τις  ημέρες του χειμώνα.
Η αλλαγή στη θερμοκρασία και η υγρασία  αλλά και η ανεμελιά του καλοκαιριού, που έκανε ορισμένες να αρκούνται μόνο στο να βάζουν μια αντηλιακή κρέμα, επηρεάζει αρνητικά το ανθρώπινο δέρμα . 
Το δέρμα  είναι  εκτεθειμένο όργανο έχει να αντιμετωπίσει αυτές τις αλλαγές και, επομένως, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα. Εκτός λοιπόν από τα ρούχα της  ντουλάπας,  θα πρέπει να ληφθούν και  άλλα μέτρα για να προστατευτεί  το δέρμα σας από το δριμύ χειμώνα.
Ας ανακαλύψουμε πώς μπορείτε να φροντίσετε το δέρμα σας κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου για να παραμείνει υγιές  όλη την  χειμερινή περίοδο.
                                                  Καθαρισμός ~ Απολέπιση
Ένα καθαριστικό σαπούνι για το πρόσωπο και ένα αφρόλουτρο για το σώμα είναι το πρώτο βήμα για τον καθαρισμό μας …Γαλάκτωμα και λοσιόν  είναι απαραίτητα για τον καθαρισμό του προσώπου !!!
Η απολέπιση θεωρείται η πιο έξυπνη κίνηση για την περιποίηση της επιδερμίδας. Με την  απολέπιση απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα της κεράτινης στοιβάδας , ανανεώνεται και στην συνέχεια απορροφά ευκολότερα τις ενυδατικές κρέμες. Η απολέπιση μπορεί να εφαρμόζεται μέχρι και δύο φορές την εβδομάδα, ανάλογα βέβαια  τον τύπο αλλά και τις ανάγκες της επιδερμίδας.
                                                       Καθημερινή    Ενυδάτωση
Κρατήστε το δέρμα σας ενυδατωμένο και να προετοιμαστείτε για την ξηρότητα του χειμώνα… είναι η κατάλληλη εποχή για τα προϊόντα κούρας που οχυρώνουν το δέρμα …
 Χρειάζεστε μια ενυδατική κρέμα ημέρας με Δ.Π 20 γιατί ο ήλιος ακόμη δεν έχει σταματήσει να επιδρά αρνητικά …Και το πιο σημαντικό μια κρέμα νυκτός, έτσι ώστε να διατηρήσετε ισορροπημένα την ενυδάτωση και την θρέψη του δέρματος σας. Μην ξεχνάτε ότι με αυτό τον τρόπο καταπολεμούνται αποτελεσματικά και οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες.
Αν παρουσιάζετε ακμή καλό είναι να χρησιμοποιήσετε μια μάσκα αργίλου μετά τον καθαρισμό  και προϊόντα ομορφιάς με αντιοξειδωτικές ουσίες για να προλάβετε, τα τυχόν αρνητικά, που θα παρουσιαστούν από την αλλαγή θερμοκρασίας.
Μια ενυδατική κρέμα για το σώμα μετά από την απολέπιση είναι απολύτως απαραίτητη ,για την θρέψη και την ενυδάτωση του ..

Τα χείλη και τα μάτια επειδή δεν παράγουν την απαραίτητη υγρασία όπως το υπόλοιπο σώμα, χρειάζονται extra φροντίδα ενυδάτωσης  τα μάτια, όπως επίσης και ένα ενισχυμένο lip balm, που θα κρατήσεις τα χείλια σας ενυδατωμένα.
Yves Rocher Debbie de beaute 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξεχάστε τους Μαύρους Κύκλους!

Να το παραδεχτούμε, οι περισσότερες από εμάς έπρεπε να ασχοληθούμε με μαύρους κύκλους σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, καθώς και α...