Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ , Yves Rocher

                     

Σήμερα θέλω να σας πω για τη δουλειά μου και να μοιραστώ μαζί σας μια επαγγελματική ευκαιρία συναρπαστική και πάνω απ 'όλα οικονομικά προσιτή για όλους!

Σύμβουλος Ομορφιάς Yves Rocher , ένας Γαλλικός ηγέτης  της βιομηχανίας καλλυντικών, που λειτουργεί για πάνω από 50 χρόνια στην αγορά.
Μιλάμε για Άμεσες Πωλήσεις μέσω του καταλόγου! Ξέρω ότι πολλοί από εσάς τώρα μορφάζετε  στρίβοντας τη μύτη σας «μια ακόμη ,μακριά από μένα >>.. Λοιπόν δεν σκέφτηκα ποτέ μια καριέρα αυτού του είδους.

Μια μέρα, ωστόσο, όπως πολλοί από εσάς, έχασα τη δουλειά μου, έχω στείλει εκατοντάδες βιογραφικά, αλλά παρά την εμπειρία μου και την εκπαίδευσή μου, είχα περάσει την ηλικία της μαθητείας και ήμουν μαμά .... Το αποτέλεσμα; Καμία κλήση, καμία συνέντευξη, τίποτα!

Τότε άρχισα να εξετάζω  άλλες λεωφόρους, έχω διαβάσει εκατοντάδες άρθρα για το μάρκετινγκ δικτύων, βρήκα χιλιάδες προσφορές που υπόσχονται εύκολο χρήμα χωρίς προσπάθεια, τηλεργασία, εργασία από το σπίτι και ούτω καθεξής!

Η μητέρα  μου εργάστηκε για πολλά χρόνια στον τομέα των άμεσων πωλήσεων και μου πρότεινε αφού πάντα ήμουν λάτρης των καλλυντικών  και η ίδια χρησιμοποιούσα τα Yves Rocher, να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα !!!!!
Ξέροντας ότι μπορώ  να φύγω  οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς καμία ποινή… Ξέροντας την  άριστη ποιότητα τις  λογικές τιμές ...
Και το πιο σημαντικό ;;;;; Δεν χρειάζεται χρήματα για την εγγραφή ...

Από εκείνη την ημέρα άρχισα να κάνω  πελάτες και να κερδίζω , όχι εξωφρενικά  ποσά  , αλλά ανάλογα με τις πωλήσεις που θα μπορούσα να κάνω. Αρχικά λίγα ευρώ προκειμένου να βοηθήσω την οικογένειά μου … Οι  ανταμοιβές έρχονται με το χρόνο.

Η δουλεία θέλει  αποφασιστικότητα ,πολλοί δεν εμπιστεύονται, αλλά όποιος αγοράζει πάντα ξανά αγοράζει διότι η ποιότητα του προϊόντος είναι άριστη  !!!!

 Είναι μια εταιρεία που σε υποστηρίζει σε κάθε στάδιο, προσφέροντας συνεχή εκπαίδευση στα προϊόντα, τις συμβουλές και την ανταμοιβή της εργασίας σας με χρήματα και  δώρα (ταξίδια , αυτοκίνητα )

Σήμερα είμαι χαρούμενη και ενθουσιασμένη για την προσπάθεια μου . Όλοι μπορείτε να ακολουθήσετε αυτή την καριέρα και να κάνετε μια αλλαγή για το μέλλον σας!
                           Θυμηθείτε, δεν κοστίζει τίποτα να δοκιμάσετε!


Εάν σας ενδιαφέρει μην χάσετε αυτή την ευκαιρία μπορώ να σας εξηγήσω πώς μπορεί να γίνει κάποιος σύμβουλος ομορφιάς Yves Rocher... Επικοινωνήστε μαζί μου και εγώ θα σας δώσω όλες τις πληροφορίες!
Εδω    Yves Rocher Debbie de beaute


Η ζωή σου προσφέρει πάντα
Μια δεύτερη ευκαιρία
Ονομάζεται : Αύριο
                                                                                             Δέσποινα Καρυπιδου 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πραγματική βόμβα βιταμινών και αντιοξειδωτικών, που θα σας χαρίσει ενέργεια.

Detox Green Smoothie Μια πραγματική βόμβα βιταμινών και αντιοξειδωτικών, που θα σας χαρίσει  ενέργεια. Για τη συνταγή μου smoot...