Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013

Η Kasia Bigos, συντάκτης ομορφιάς του Περιοδικού ELLE"Περναει από το μικροσκόπιο Την σειρά Yves Rocher Elixir 7/9

Εχει γίνει η αγαπημένη σειρά της KASIA BIGOS !
Tωρα μπορει να γινει και η δικη σας αγαπημένη σειρα !!!!

Η Kasia Bigos, εκπαιδευτής και συντάκτης ομορφιάς του Περιοδικού ELLE"
Περναει από το μικροσκόπιο Την σειρά Yves Rocher Elixir 7/9!!!!

Με το Elixir 7.9 συναντηθήκαμε για πρώτη φορά το 2010. Αγόρασα τότε ορό. Με έπεισε με τα εκχυλίσματα που έχουν κάνει απορροφούνται τέλεια . 

Δεν υπάρχουν πολλά να μιλήσουμε ήμουν ενθουσιασμένη. Έτσι, όταν ήρθε η επόμενη είδηση από αυτή τη σειρά απλά έπρεπε να το ελέγξω. 

Εν συντομία, οι επιστήμονες Yves Rocher έχουν επιλέξει 7δραστικα συστατικά με αντιγηραντική δράση, και 9 διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Complex Elixir 7.9 διεγείρει τα κύτταρα του δέρματος να παράγουν την ενέργεια που απαιτείται για τη διατήρηση της νεότητας. 

Για να ελέγξουν αν όλα λειτουργούν όπως θα έπρεπε, εκτελούνται δοκιμές in vitro, που επιβεβαιώνει ότι το Elixir 7.9 είναι σε θέση να τροποποιήσει τη δομή και την οργάνωση των κυττάρων για την ενίσχυση των ινών του κολλαγόνου . Το τελευταίο είναι συνώνυμο με την αντοχή, τη σταθερότητα και τη νεότητα

- Μετά από 1 ημέρα: η επιδερμίδα ανανεώνεται, η λάμψη έχει αποκατασταθεί.

- Μετά από 1 εβδομάδα: οι ρυτίδες έχουν γεμίσει , η επιφάνεια του δέρματος είναι ομαλή και ομοιόμορφη.

- Μετά από 1 μήνα: η επιδερμίδα είναι λαμπερή και γεμάτη ενέργεια.

Θα ξεκινήσω με τον ορό : Επειδή επιβάλλεται για τα καλλυντικά προσώπου πρώτο (όλοι συνιστούν τη χρήση του ορού, επειδή είναι από τα καλλυντικά που συγκεντρώνει πιο έντονα τα δραστικά συστατικά). Ο Yves Rocher ορός είναι εντελώς άοσμος. Νομίζω ότι θα είναι τέλειος για τα άτομα με ευαίσθητο δέρμα και λεπτό. Έχει μια λεπτή, άπαχη υφή και απορροφάται αμέσως

.
Κρέμα – Έχει λεπτή υφή, όπως και στον ορό και απορροφάται γρήγορα. Πλέον ευχάριστη οσμή (μου θυμίζει λιβάδι). Μετά την εφαρμογή των δύο καλλυντικών το δέρμα δεν έχει λιπαρό στρώμα. Μεγάλη ενυδάτωση , αλλά αφήνει το δέρμα ματ. Για μένα αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα.


Κρέμα Roll-On Eye είναι επίσης άοσμο και έχει τη συνοχή. Τρεις μεταλλικές μπάλες για ένα απαλό μασάζ στο δέρμα γύρω από τα μάτια. Βελτιώνει την μικροκυκλοφορία, και οι κρύες σφαίρες (ειδικά το πρωί) επιταχύνουν για να απαλλαγούμε από το πρήξιμο γύρω από τα μάτια. «δεν κρίνουμε την κρέμα μετά από 1 ημέρα.

Θα ήταν άδικο εκ μέρους μου, μετά από μια εβδομάδα. Μπορείτε να δείτε τις πρώτες διαφορές.

Το πιο σημαντικό για μένα είναι η ομαλοποίηση της παραγωγής σμήγματος. Αυτά τα καλλυντικά δίνουν μεγάλη εξομάλυνση. 

Μετά την πρώτη εβδομάδα πρόσεξα ότι εξομαλύνθηκαν οι ρυτίδες. Μετά από ένα μήνα, η επιδερμίδα είναι πιο λαμπερή και πραγματικά τρέφεται. 

θεωρώ το Elixir 7.9 ως το πιο επιτυχημένο. Ανάμεσα στα τρία προϊόντα κερδίζει το Roll-on, το οποίο φυλάσσεται στο ψυγείο. Πραγματικά σας δίνει άμεσα αποτελέσματα.!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πραγματική βόμβα βιταμινών και αντιοξειδωτικών, που θα σας χαρίσει ενέργεια.

Detox Green Smoothie Μια πραγματική βόμβα βιταμινών και αντιοξειδωτικών, που θα σας χαρίσει  ενέργεια. Για τη συνταγή μου smoot...