Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Περιποίηση μαλλιών: Πώς φροντίζω τα μαλλιά μου;



Ανακαλύψτε με  τις συμβουλές μας πως  να κάνετε όμορφες 
μπούκλες, να ενυδατώσετε τα ξηρά μαλλιά και να δώσετε όγκο στα μαλλιά.





Η Θεραπεια  Επανορθωσης

Τα ξηρά μαλλιά χρειάζονται υγρασία. Επειδή τα μαλλιά είναι αφυδατωμενα , τείνουν να σπανουν οι ακρες .

1 / Εφαρμόστε το ελαιο μαλλιών με  Jojoba σε ξηρά μαλλιά πριν το σαμπουάν . Απλωστε το καλά στις άκρες των μαλλιών. Αφήστε το να λειτουργήσει για 10 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ελαιο δύο φορές την εβδομάδα. Τα μαλλιά θα είναι έντονα ενυδατωμενα  και λαμπερά.

2 / Εφαρμόστε ένα Nutri-Repair Nutri-Shampoo με λάδι Jojoba για να λουσετε τα μαλλιά. Με  μασάζ στο δέρμα του τριχωτού της κεφαλής
3 / Για να παρατείνετε το αποτέλεσμα αναζωογόνησης , εφαρμόστε το Nutri-Repair μασκα με λάδι jojoba στα ξηρα μαλλιά - μέχρι 3 cm από τη ριζα των μαλλιών. Ξεπλύνετε προσεκτικά. Τα μαλλιά είναι πλέον ευκολο να χτενιστουν .

4 / Τα ξηρά μαλλιά τείνουν να  κανουν ψαλιδα  . Επομένως, εφαρμόστε τον ορό μία ή δύο φορές την εβδομάδα . Εφαρμόστε 2 έως 4 αντλίες του προϊόντος (ανάλογα με το μήκος των μαλλιών) στις παλάμες των χεριών σας και τις απλώστε στα άκρα των μαλλιών. Ο ορός μπορεί να εφαρμοστεί σε στεγνα  ή υγρά μαλλιά χωρίς λιπαρό αποτέλεσμα. Το προϊόν δεν χρειάζεται να ξεπλυθεί!


8h επανορθωση !
Εφαρμόστε μια ποσότητα νυχτερινής φροντίδας μεγέθους φουντουκιού σε στεγνα  μαλλιά πριν κοιμηθείτε  2-3 φορές την εβδομάδα . Χτενίστε τα μαλλιά και αφήστε το προϊόν να λειτουργεί όλη τη νύχτα. Το πρωί, τα μαλλιά έχουν απορροφήσει όλη τη νυκτερινή φροντίδα. Το προϊόν δεν ξεπλένεται. Τα μαλλιά είναι εύπλαστα και όμορφα. Μπορείτε να υπολογίζετε σε αυτό: Η κρεμώδης υφή φροντίζει δεν κανει λιπαρά τα  μαλλιά, ούτε αφήνει λεκέδες στο μαξιλάρι.



Επιπλέον συμβουλή: Τα ξηρά μαλλιά είναι ευαίσθητα και δεν πρέπει να εκτίθενται σε ακραίες θερμοκρασίες όπως του σιδερου. Είναι καλύτερο να σκουπισετε απαλά τα μαλλιά με την πετσέτα και στη συνέχεια να τα αφήσετε να στεγνώσουν μονα τους .


Η φροντίδα για τα λιπαρά μαλλιά

Τα λιπαρά μαλλιά προκαλούνται από την υπερβολική παραγωγή σμήγματος στο τριχωτό της κεφαλής. Αυτό το σμήγμα εξαπλώνεται σε όλη την τρίχα και το κάνει να φαίνεται λιπαρό

Εφαρμόστε το σαμπουάν καθαρισμού στα μαλλιά. Περιέχει εκχυλίσματα τσουκνίδας, η οποία είναι γνωστή για τις ιδιότητες καθαρισμού και ρύθμισης. Ελαφρυ  μασάζ το σαμπουάν, στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά τα μαλλιά με χλιαρό νερό.

Για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα του προϊόντος , προσθέστε μια παλάμη ξιδιού από ξύδι βατόμουρου στο τελευταίο ξέβγαλμα. Το ξέβγαλμα ξυδιού βοηθα στη λιπαροτητα των  μαλλιών και δίνει μια μεταξένια λάμψη. Ξεπλύνετε προσεκτικά.
Τα μαλλιά είναι καθαρά χαλαρά και ευλύγιστα.


 Τα λεπτά μαλλιά δεν έχουν όγκο.


Εφαρμόστε το σαμπουάν όγκου στα μαλλιά. Περιέχει οργανική μολόχα, που  είναι γνωστό για τις ιδιότητές της να δίνει όγκο. Μασάζ το σαμπουάν απαλά σε υγρά μαλλιά, κατόπιν ξεπλύνετε καλά. 
Τα μαλλιά σας Έτσι μεταμορφώνονται

Τώρα εφαρμόστε το μαλακτικο  όγκου με οργανική μολόχα. Ενισχύει την επίδραση που δίνει το σαμπουάν στην παροχή όγκου και χαρίζει απαλότητα και ελαφρότητα.
Και τελικά έχετε χαίτη λιονταριού!


Η ρουτίνα φροντίδας για τα Βαμμενα μαλλιά: Περισσότερο χρώμα & λάμψη!


Τα Βαμμενα μαλλιά δέχονται επίθεση από τον χρωματισμό ή τη λεύκανση. Επομένως, τα μαλλιά χρειάζονται μια ιδιαίτερη φροντίδα για να προστατευτουν απο  τη στιλπνότητα και να ειναι  πιο ανθεκτικά.

 Χρησιμοποιήστε το σαμπουάν για βαμμενα μαλλια  , το οποίο προστατεύει το χρώμα και δίνει την αντοχή στα μαλλιά, χάρη στο προστατευτικό εκχύλισμα μοσχοκάρυδου. Τα μαλλιά έχουν ζωντανο χρώμα και λάμπουν όμορφα.

Αφού πλύνετε τα μαλλιά σας , εφαρμόστε τη μάσκα για βαμμενα μαλλια  με εκχύλισμα μοσχοκάρυδου σε όλα τα μαλλιά.Αφήστε τη μάσκα να λειτουργήσει για 2 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά.
Τα μαλλιά, ειναι ανανεωμενα  και το χρωμα του εχει νέα ένταση.


 -Φροντίδα για τα Θαμπα μαλλιά - και τα μαλλιά φαίνονται λαμπερά


Εάν τα μαλλιά δεν έχουν λάμψη, δεν αντεχουν στις επιθεσεις . Τα μαλλιά δεν μπορούν να αντανακλούν το φως και μοιάζουν βαρετά και θαμπά.

 1 / Χρησιμοποιήστε το σαμπουάν εντατικής Λαμψης  με λάδι καλέντουλας. Καταπραΰνει τις ίνες των μαλλιών και δίνει λαμπερά, πολυ λαμπερά μαλλιά.

 2 / Εφαρμόστε το σαμπουαν  με λάδι καλέντουλας. Δίνει όμορφα, εύκαμπτα μαλλιά.

 3 / Όταν ξεπλένεται, προσθέστε ξύδι βατόμουρου , γνωστή για το καθαριστικο του  αποτέλεσμα. Το ξέβγαλμα ξυδιού δίνει μια μεταξένια λάμψη.

 Τα μαλλιά έχουν μια συναρπαστική λάμψη και είναι γεμάτη !
Δεσποινα Καρυπιδου 
Βρειτε ολα τα προιοντα περιποιησης μαλλιων http://www.yvesrocher.gr/flash/#page=53
Επικοινωνηστε μαζι μας για επιπλεον εκπτωση https://www.facebook.com/DebbiedebeauteYR/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξεχάστε τους Μαύρους Κύκλους!

Να το παραδεχτούμε, οι περισσότερες από εμάς έπρεπε να ασχοληθούμε με μαύρους κύκλους σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, καθώς και α...